Βίντεο στο Ρέντη και οδηγίες… κορυφής από τον Λεμονή

Βίντεο στο Ρέντη και οδηγίες… κορυφής από τον Λεμονή

To10.gr «είδε» το βίντεο του Τάκη Λεμονή στο Ρέντη και αποκαλύπτει ποιες παρατηρήσεις έκανε και τι τι τους ζήτησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει και να μονιμοποιηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, πριν την 1η Ιανουαρίου 2018. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει μπροστά της το χαμηλό εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τη στόχευση και το πλάνο του Τάκη Λεμονή και των ποδοσφαιριστών του.

Ο έμπειρος τεχνικός, αν και γνωρίζει ότι διαρκώς τίθεται υπό κρίση η παρουσία του στο Μεγάλο Λιμάνι, συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του στο Ρέντη, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του. Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, ο 57χρονος προπονητής και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές βίντεο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Στην ανάλυση που έκανε στους ποδοσφαιριστές του ο Λεμονής έκανε ειδική μνεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, μάλιστα, στάθηκε σε ορισμένες φάσεις που έδειξαν έλλειψη συγκέντρωσης από όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ο Ολυμπιακός. Ενώ για τη φάση του αυτογκόλ του Ενγκελς, το τεχνικό επιτελείο έκανε παρατηρήσεις στον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν ακολούθησε τον προσωπικό του αντίπαλο, Λουίς Ρότσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, ο Λεμονής είχε μείνει ικανοποιημένος από τις συνεργασίες, αλλά έκανε κάποιες παρατηρήσεις κυρίως για φάσεις που οι παίκτες του δεν έδωσαν πάσα και προτίμησαν να τελειώσουν μόνοι τους μία φάση, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα σουτ ήθελε έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ζήτησε, δε, κόντρα στον ΠΑΣ να γίνουν περισσότερα σουτ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με «καλά πόδια» και «δεν γίνεται να μην σουτάρουμε».

Κλείνοντας, έχει σημασία να τονίσουμε ότι ο Λεμονής αναφέρθηκε εκ νέου στον στόχο της επιστροφής στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνει δεύτερη φύση των παικτών του το «πρέπει» της κατάκτησης του 45ου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ