Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Φρανσέρτζιο – Τι ισχύει με Μπενασέρ (vid)

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Φρανσέρτζιο – Τι ισχύει με Μπενασέρ (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αν κυνηγά την περίπτωση του Μπενασέρ για τα χαφ την ώρα που προτάθηκε και εξετάζεται και ο Βραζιλιάνος Φρανσέρτζιο.

Ο Ολυμπιακός μετά τις μεταγραφές των Σεμέδο και Ελ Αραμπί, έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση ενός μέσου «τύπου Νάτχο». Αρκετές περιπτώσεις παικτών εξετάζονται από τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων, με το όνομα του Φρανσέρτζιο να είναι η τελευταία… προσθήκη.

Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους και εξετάζεται. Αγωνίζεται από το 2014 στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για λογαριασμό των Μαρίτιμο (2014-2017) και Μπράγκα (2017- σήμερα).

Προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά καθώς μετράει 2 γκολ και 6 ασίστ σε σύνολο 35 εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μαρτίνς με τον οποίο είχε συνυπάρξει για ένα εξάμηνο στην Μαρίτιμο, έχει καλή άποψη για τα προσόντα του.

 

Πρώτος στόχος όμως παραμένει ο Γιουσέφ Μπενασερ για τους Πειραιώτες. Το πρέσινγκ στη Μονακό είναι μεγάλο, με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να καταθέτει πρόταση δανεισμού του παίκτη από τη γαλλική ομάδα.

Προς το παρόν όμως η Μονακό δεν συζητά παρά μόνο την πώληση του ποδοσφαιριστή με αρχικό ποσό συζητήσεων τα 12 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ