Κερμανίδης: «Να στηριχθεί από όλους ο Φερέιρα»

Κερμανίδης: «Να στηριχθεί από όλους ο Φερέιρα»

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης τόνισε ότι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τη στήριξη απ’ όλη την οικογένεια του Δικέφαλου.

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον «FOCUS FM 103,6» για τα θέματα της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ.

Αρχικά για τις εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα είπε: «Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σε κάθε επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δικό του γήπεδο και πιστεύω με την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη θα ολοκληρωθεί. Είναι επιθυμία όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να μπουν στο νέο γήπεδο».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα που αντικατέστησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Θέλει περιθώριο και χρόνο γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο άπλα. Έχει να διαχειριστεί πολλούς ποδοσφαιριστές και να διαπιστώσει κάποια πράγματα.

Πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί πρόκειται για έναν καλό προπονητή και περιμένουμε να δημιουργήσει μία νέα δυνατή ομάδα. Νομίζω θα έχει μεγάλη στήριξη ο προπονητής απ’ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Με το υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό. Έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν με διάφορα συστήματα, θα είναι πολύ πιο καλό αυτό το κλασσικό σύστημα που παίζεται από τις μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει ακόμα έναν επιθετικό».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Τώρα ο λόγος πέφτει στον προπονητή. Θα αξιολογήσει το υπάρχων υλικό και θα δει τις δικές του κινήσεις. Δεν ισχύει αυτήν την στιγμή τίποτα στα μεταγραφικά, πρέπει να ακούσουν τον προπονητή. Όσον αφορά τα νέα παιδιά, βλέπω ότι πήρε στην αποστολή κάποια παιδιά που πήραν το πρωτάθλημα στην Κ19, εύχομαι να τους αξιοποιήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ