«ΑΕΚ για Καρτάμπια» (vid)

«ΑΕΚ για Καρτάμπια» (vid)

Τοπικό σάιτ από την Γαλικία αναφέρει το προχωρημένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 26χρονο εξτρέμ της Λα Κορούνια

Η ΑΕΚ μπορεί να είχε θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο της τον Ντανιέλ Βέρντε, αλλά τώρα καλείται να προχωρήσει και εναλλακτικές λύσεις. Και αυτό όσο η Ρόμα και ο Ιταλός δεν προχωρούν την υπόθεση αγοράς του από τον Δικέφαλο.

Έτσι, ένα δημοσίευμα έφερε τον Φεντερίκο Καρτάμπια ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα το σάιτ «dxtcampeon» έγραφε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον 26χρονο εξτρέμ, αλλά και την Λα Κορούνια. Στο δημοσίευμα τονίζεται πως υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό με την ισπανική ομάδα και ότι υπάρχουν πιθανότητες να προκύψει συμφωνία μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μηνός.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Διαφορά με την Ντεπορτίβο. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ’ επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια. Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες» αναφέρει το δημοσίευμα. Και προστίθεται το ότι η Λα Κορούνια (υπέγραψε πριν λίγο καιρό μαζί της ο Βασίλης Λαμπρόπουλος) τον κοστολογεί 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά επειδή θα παίζει για δεύτερη σερί χρονιά στην Β’ Ισπανίας μπορεί να ρίξει το ποσό κατά πολύ.

https://youtu.be/MsrUZIIfHtA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ