«Δεν τα βρίσκουν ΑΕΚ – Ρόμα για Βέρντε» (pic)

«Δεν τα βρίσκουν ΑΕΚ – Ρόμα για Βέρντε» (pic)

Η Ρόμα δεν ικανοποιήθηκε από τις προτάσεις της ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε σύμφωνα με το «Okcalciomercato» και δεν προτίθεται να δώσει τον παίκτη στην Ένωση η οποία θα πρέπει πλέον να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Η ΑΕΚ ήθελε πολύ τον Ντανιέλε Βέρντε που ήταν ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της επίθεσης αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ιταλού εξτρέμ.

Σύμφωνα με την «Okcalciomercato» που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες η Ρόμα απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ και δεν προτίθεται να δώσει τον Βέρντε καθώς δεν ικανοποιήθηκε από τις προτάσεις που κατέθεσε η Ένωση.

Βάσει όσων αναφέρει το δημοσίευμα η ΑΕΚ πρότεινε αρχικά δανεισμό του παίκτη κάτι που δεν αποδέχθηκε η Ρόμα καθώς εκτός του ότι θέλει να πουλήσει τον Βέρντε, λήγει και το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκάιρι.

Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πρόταση για αγορά του παίκτη που ούτε αυτή ικανοποίησε τους Ρωμαίους καθώς το ποσό ήταν κάτω από 1 εκατ. ευρώ, με την Ρόμα να ζητάει περίπου 2 εκατ. ευρώ.  Έτσι αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, η ΑΕΚ θα πρέπει να κοιτάξει τις εναλλακτικές της επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ