Γαϊτανίδης: «Νιώθω ευλογημένος» (pic)

Γαϊτανίδης: «Νιώθω ευλογημένος» (pic)

Πανευτυχής ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του Δικέφαλου.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης πραγματοποιεί την πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός από τα Γιάννινα (γεννημένος στις 18/3/2000) ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ (18 γκολ) αλλά και στις ασίστ (18) στην ομάδα Κ19 του Δικέφαλου (έπαιξε σε 32 ματς) που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα με ρεκόρ 28 νίκες και δύο ισοπαλίες!

Κανονικά είναι δεξί ή αριστερό εξτρέμ, αλλά ο Φερέιρα τον δοκιμάζει ως δεύτερο επιθετικό στο 4-4-2 και στο χθεσινό (6/7) νικηφόρο φιλικό με τη Νόρτζελαντ (ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0) πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα!

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2014. Στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ15 με 13 γκολ και πέντε ασίστ σε 18 παιχνίδια. Στη δεύτερη του σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ17 με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια κέρδισε το πρωτάθλημα με την Κ20 του ΠΑΟΚ!

Το όνειρό του όπως δήλωσε είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου.

Ο 19χροβος έστειλε το δικό του μήνυμα και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω ευλογημένος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I feel blessed to have scored my first goal today A big ,thank you,to everyone for the support!!⚫️⚪️#paokfamily#paokara#win#preseason#thenksgod

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gaitaa (@antonisgaitanidis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ