Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ιμπάνιες!

Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ιμπάνιες!

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Άρη, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό.

Ο Άρης καταβάλει προσπάθειες να ντύσει στα κίτρινα τον Λουίς Ιμπάνιες, με τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του να είναι πολύ σκληρές.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως ο 30χρονος μπακ θα είναι ιδανική προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ, με τα χαρακτηριστικά και την εμπειρία του από ομάδες όπως η Μπόκα Τζούνιορς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ρασίνγκ, ο Ερυθρός Αστέρας και η Τραμπζονσπόρ.

Οι συζητήσεις είναι πλέον σε κρίσιμο σημείο και η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τρίτη (09/07), ώστε να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Ιμπάνιες εμφανίζεται ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο να μετακομίσει ο παίκτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρόλο που έχει δεχτεί ικανοποιητική πρόταση και από την Τουρκία, και έχει ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, ενώ από την άλλη οι κίτρινοι έχουν ανεβάσει την αρχική τους προσφορά. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ