Ιμπάνιες: «Μακάρι να έρθω στον Αρη, είναι μεγάλο κλαμπ με παθιασμένο κόσμο»

Ιμπάνιες: «Μακάρι να έρθω στον Αρη, είναι μεγάλο κλαμπ με παθιασμένο κόσμο»

Ο Αργεντινός μίλησε για το ενδιαφέρον του Αρη και εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις του ατζέντη του με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Αρης δίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες, με τον ατζέντη του παίκτη να αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη (9/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου το ενδεχόμενο ο πελάτης να ντυθεί στα Κίτρινα.

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός αμυντικός με δηλώσεις του από την Κροατία, όπου βρίσκεται για διακοπές, εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξει θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις που θα έχει ο εκπρόσωπός του με τους Θεσσαλονικείς.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στην Κροατία. Δεν ξέρω ακριβώς σε τι φάση βρίσκονται οι συζητήσεις του Άρη με τον εκπρόσωπό μου. Απλά ελπίζω να υπάρξει θετική κατάληξη και να έρθω στον Άρη», είπε αρχικά ο Αργεντινός στο «allaboutaris.com».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και έχει την προοπτική να αγωνιστεί στο Europa League, ενώ παράλληλα υποκλίθηκε στον κόσμο του συλλόγου για το πάθος που δείχνει για την ομάδα.

«Γνωρίζω για τον κόσμο και το πάθος με το οποίο στηρίζει την ομάδα. Όπως επίσης ξέρω ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, με προοπτική να αγωνιστεί φέτος στους ομίλους του Europa League. Μου αρέσουν όλα αυτά. Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να τα βρούμε», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ