Παναθηναϊκός: Βλέπει Μάρκους Ροντέν ο Νταμπίζας (vids)

Παναθηναϊκός: Βλέπει Μάρκους Ροντέν ο Νταμπίζας (vids)

Ο διεθνής Σουηδός μέσος, Μάρκους Ροντέν που έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει στα μεταγραφικά του για να κερδίσει το χαμένο έδαφος και ένα νέο όνομα προέκυψε για τη μεσαία γραμμή.

Ο Μάρκους Ροντέν φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Νίκου Νταμπίζα για τον άξονα του «τριφυλλιού», ειδικά αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ, με τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ να έχει μείνει ελεύθερος από την Κροτόνε το καλοκαίρι.

Ο Ροντέν που κατέγραψε 29 συμμετοχές και 3 ασίστ στην Serie B με την Κροτόνε την περασμένη σεζόν, μοιάζει να είναι ο ιδανικός γι’ αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός τόσο όσον αφορά στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά όσο και όσον αφορά στο κασέ του που είναι κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ο 28χρονος άσος πριν από την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με την Κροτόνε για δύο σεζόν στην Serie A όπου μέτρησε 60 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ και παρ’ ότι είχε πρόταση ανανέωσης από την ιταλική ομάδα, θέλησε να αποχωρήσει για να βρει κάτι άλλο στην καριέρα του ενώ δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην πατρίδα του παρά το ότι έχει αρκετές προτάσεις.

Πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο παίκτη, που αν και μέσος έχει το γκολ ενώ συμβάλει και στη δημιουργία της ομάδας, με την περίπτωσή του να μοιάζει ιδανική γι’ αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Δείτε τον Ροντέν:

https://www.youtube.com/watch?v=XxgLxtiL-FE

https://www.youtube.com/watch?v=iSgGBfqzxHI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ