Το κόλπο του Ολυμπιακού με Μάρκοβιτς

Το κόλπο του Ολυμπιακού με Μάρκοβιτς

Η κίνηση του Ολυμπιακού που έφερε τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στο λιμάνι ενώ η υπόθεση έμοιαζε να κολλάει.

Ακόμη μια μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό στην περίοδο του καλοκαιριού με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς να αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί και να γίνει κι επίσημα παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Αυτή θα είναι η ενδέκατη μεταγραφή για τους Πειραιώτες το φετινό καλοκαίρι αλλά η περίπτωση του 19χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού, μόνο εύκολη δεν ήταν.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατ. ευρώ και 15% μεταπώλησης στην Παρτιζάν όμως σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού είχε «κολλήσει», αφού ο Ολυμπιακός φέρεται να του έδινε 150.000 το χρόνο και οι μάνατζέρ του αξίωναν ακόμη και τα διπλά.

Τελικά όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η «χρυσή τομή» βρέθηκε κάπου στη μέση και ο Μάρκοβιτς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα παίρνει ετησίως 225.000 ευρώ.

Πρόκειται έναν παίκτη τον οποίο η Παρτιζάν τον παραχωρούσε έναντι 4 με 5 εκατ. ευρώ τον περασμένο χειμώνα και είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πάρει με ένα εξαιρετικό deal.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ