«Κρούση του Παναθηναϊκού για Ερτό» (vids)

«Κρούση του Παναθηναϊκού για Ερτό» (vids)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, Τομάς Ερτό, που μένει ελεύθερος από την Ανκαραγκούτσου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Γιοάν Μολό, φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση και για τον Τομάς Ερτό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του tuttomercatoweb.gr, οι πράσινοι έχουν «χτυπήσει» την πόρτα του 31χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την τουρκική Ανκαραγκουτσού. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μακάμπι Χάιφα, μαζί με έναν σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία διεκδικούν τον παίκτη, με τον ίδιο τον Ερτό ωστόσο να θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει λύση με την Ανκαραγκούτσου που του οφείλει χρήματα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχόμενων συζητήσεων με τον σύλλογο από την Τουρκία. Ο ίδιος θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του που έχει διάρκεια μέχρι το 2021, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει ανέφικτο με αυτές τις συνθήκες και είναι κοντά στην αποχώρηση του από την Ανκαραγκουτσού.

Στο δημοσίευμα λοιπόν γίνεται λόγος για κρούση του Παναθηναϊκού προς τον Ερτό, αλλά και ενδιαφέρον από την Μακάμπι Χάιφα και τους Άραβες. Προτεραιότητα του είναι η Serie A, όμως δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του και φέρεται να εξετάζει τόσο την περίπτωση του τριφυλλιού, αλλά και των άλλων δύο ομάδων.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Ουντινέζε και Βερόνα στην Ιταλία, ενώ μετράει 119 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει πετύχει και 5 τέρματα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2008, ενώ, πέρασε και από την Cherbourg ως δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ