«Η Μπεσίκτας δίνει τον Μπόικο στον ΠΑΟΚ»!

«Η Μπεσίκτας δίνει τον Μπόικο στον ΠΑΟΚ»!

Δεδομένη θεωρούν οι Τούρκοι την παραχώρηση του Ουκρανού γκολκίπερ Ντένις Μπόικο στον ΠΑΟΚ ως δανεικό, με οψιόν αγοράς! Προκύπτει θέμα με τον Ρέι;

Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση τερματοφύλακα; Εάν πιστέψουμε τους Τούρκους, ναι. Και μάλιστα όχι απλώς ενδιαφέρεται, αλλά έχει ήδη βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Ντένις Μπόικο. Και ετοιμάζεται να τον εντάξει στο δυναμικό του στη μεταγραφικήυ περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης τουρκικής εφημερίδας «Sabah», το οποίο αναδημοσιεύει και το fanatik.com.tr, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Μπεσίκτας για την απόκτηση του 29χρονου διεθνούς Ουκρανού πορτιέρο. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του τουρκικού συλλόγου, Σενόλ Γκιουνές και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποχώρησή του τον Ιανουάριο. Για τον ΠΑΟΚ, κατά τους γείτονες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι μετά από κοινή απόφαση διοίκησης και τεχνικού τιμ, «ο Ντένις Μπόικο, που αποκτήθηκε πριν από 2 χρόνια, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, με τη μορφή δανεισμού».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Μπόικο έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης συνολικά 5 φορές σε 2,5 χρόνια (σ.σ. τελευταία συμμετοχή στις 18/05/2016), ενώ πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μάλαγα για ένα εξάμηνο, κάνοντας μόλις τρεις συμμετοχές με τους Ανδαλουσιανούς.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΪ;

Εάν, πάντως, επιβεβαιωθεί ότι ο ΠΑΟΚ όντως ασχολείται ξανά με την περίπτωση του Μπόικο και βρίσκεται σε επαφές με την Μπεσίκτας, τότε προκύπτει ένα σαφές ζήτημα αναφορικά με την κατάσταση του Ροντρίγκο Ρέι. Ο Αργεντινός αγοράστηκε με 1,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι και αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχει χάσει τη θέση του από τον Πασχαλάκη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ