«Παναθηναϊκός και Πάρμα για Πινσόν»

«Παναθηναϊκός και Πάρμα για Πινσόν»

Σύμφωνα με την «Equipe» το «τριφύλλι» και ο ιταλικός σύλλογος έχουν στο στόχαστρο τον 23χρονο φορ της Ρεμς.

Βροχή πέφτουν τα ονόματα πλέον στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Ερτό και Εμπαλό που έγραψαν οι Ιταλοί, τώρα ήταν η σειρά της έγκυρης «L’ Equipe», να ασχοληθεί με το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Γάλλων, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Γάλλο φορ Βιρζίλ Πινσόν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεμς έως το 2021. Εφόσον ισχύει η είδηση, ο Παναθηναϊκός φυσικά δεν μπορεί να τον αγοράσει.  Είτε θα τον πάρει δανεικό είτε θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης και ίσως κρατήσουν οι Γάλλοι ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Πινσόν γεννήθηκε στις 22/2/96, έχει ύψος 1.77, είναι δεξιοπόδαρος και παίζει τόσο στην κορυφή, όσο και στα δύο άκρα. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη Λιμόζ και το 2016 μετακόμισε στο Βέλγιο για την Ζεβεντέμ. Τον Γενάρη του 2018 πήγε στη Τουρκία για τη β’ ομάδα της Αντάλιασπορ. Δεν προωθήθηκε και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Ρεμς.

Είχε συμμετοχές κυρίως στη δεύτερη ομάδα του γαλλικού συλλόγου, ενώ με την πρώτη ομάδα είχε μόλις ένα παιχνίδι ως αλλαγή. Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 μπήκε στο 86’ στην εντός έδρας ήττα από τη Μονπελιέ. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τον Πινσόν έχει τσεκάρει και η Πάρμα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ