Επιβεβαιώνουν to10.gr οι Ιταλοί: «Συμφώνησαν ΑΕΚ-Ρόμα για Βέρντε»!

Επιβεβαιώνουν to10.gr οι Ιταλοί: «Συμφώνησαν ΑΕΚ-Ρόμα για Βέρντε»!

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την ομάδα της Ρώμης για τον 23χρονο ακραίο επιθετικό, όπως αποκάλυψε από χθες to10.gr.

ΑΕΚ-Βέρντε φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ που διαβάσατε από to10.gr το βράδυ της Κυριακής και στο οποίο αποκαλύπταμε την ανατροπή στην υπόθεση του Ιταλού εξτρέμ.

Όπως αναφέρει το «iltempo», η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία τόσο με την Ρόμα. Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στο 1 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30% για τον 23χρονο παίκτη

Την ίδια ώρα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για συμφωνία και με τον Ιταλό εξτρέμ, στον οποίο προσφέρεται συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές πάνω από 700.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, ο Βέρντε είχε ζητήσει λίγες ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα καθώς έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Τέλος, στο άρθρο γίνεται λόγος και στην πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, με την Ρόμα να τελικά να τα βρίσκει με την ΑΕΚ για τον Βέρντε, τον παίκτη που ήθελε εδώ και καιρό ο Δικέφαλος και ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ