Mε σύμμαχο τον χρόνο για Ολιβέιρα

Mε σύμμαχο τον χρόνο για Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ πηγαίνει με τα «νερά» του Πορτογάλου φορ, που δηλώνει απόλυτα καλυμμένος από την πρόταση των Κιτρινόμαυρων.

Στο θέμα του σέντερ φορ η ΑΕΚ έχει προκρίνει εδώ και λίγο καιρό την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, την οποία και έχει προχωρήσει σημαντικά. Ο Πορτογάλος φορ έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση του Δικεφάλου, που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του.

Ο 27χρονος άσος δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιπλέον… απαίτηση σε σχέση με την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την Ένωση, με το μόνο που έχει ζητήσει να είναι λίγος χρόνος. Ο Ολιβέιρα δεν θέλει να βιαστεί για να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του μετά τη Νόριτς.

Ο 27χρονος στράικερ γνωρίζει πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιθανότατα το τελευταίο «καλό» της πορείας του και θέλει να εξετάσει χωρίς βιασύνη τα δεδομένα για αυτό το βήμα.

Τα παραπάνω είναι απόλυτα κατανοητά από την ΑΕΚ, που και από τη μεριά της δεν δείχνει διάθεση να «τρέξει» τις εξελίξεις για το εν λόγω ζήτημα. Η Ένωση γνωρίζει πως για να φέρει στα μέτρα της μια μεταγραφή όπως αυτή του Ολιβέιρα θα χρειαστεί υπομονή.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι σε συνεχή επαφή με τον διεθνή Πορτογάλο φορ και μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και νέα επικοινωνία. Η ΑΕΚ κρατά «ζεστό» τον Ολιβέιρα και του δείχνει με κάθε τρόπο το πόσο επιθυμούν άπαντες στην ομάδα να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του. Χωρίς, ωστόσο, βιαστικές κινήσεις, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να φέρουν αρνητική τροπή στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ