ΠΑΟΚ : Πολυτιμότερος ο Πέλκας

ΠΑΟΚ : Πολυτιμότερος ο Πέλκας

O Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Πέλκας στο νικηφόρο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (4-0) ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας μέσος πέτυχε δύο γκολ στο ματς της Τούμπας συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Ο 24χρονος άσος μάλιστα, πήρε όλα τα βραβεία της Superleague για τη 14η αγωνιστική και όπως ήταν φυσικό ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης από τους φιλάθλους του δικεφάλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Πέλκας διέλυσε τον ανταγωνισμό και με ποσοστό 71,9% κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο για την εμφάνισή του, καθώς αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής ενώ παρέλαβε και το σχετικό βραβείο για το Best Goal.

O μόνος ποδοσφαιριστής που έπιασε διψήφιο ποσοστό ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης , που είχε πολύ καλή παρουσία, ευστόχησε από από το σημείο του πέναλτι για το 3-0 και πήρε το ζεστό χειροκρότημα από το κοινό της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ