Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σάσα, μιλάει και με Κασάδο (pics)

Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σάσα, μιλάει και με Κασάδο (pics)

Ο Λούκας Σάσα έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Αρη. Και ο Κασάδο στην κίτρινη λίστα για αριστερό μπακ.

Παίκτης του Αρη με κάθε επισημότητα θα γίνει έως αύριο (σ.σ. ίσως και εντός της ημέρας) ο Λούκας Σάσα.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο 2ετές συμβόλαιο που του έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ.

Ο Σάσα αποτελούσε εξ αρχής μία από τις βασικές επιλογές του Σάββα Παντελίδη για τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σιώπη και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Λουντογκόρετς και ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κίτρινα, ο Αρης κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε το πολυπόθητο «ναι» του παίκτη.

Κατά την άφιξή του ο Σάσα εμφανίστηκε φορώντας καπέλο και κασκόλ του Αρη, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στα αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

 

ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΥ ΙΜΠΑΝΙΕΣ, ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΣΑΔΟ

Εν τω μεταξύ, ο Αρης αλλάζει στόχο σε ό,τι έχει να κάνει με τον βασικό αριστερό μπακ της νέας σεζόν. Ο Σάββας Παντελίδης και οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Λουίς Ιμπάνιες, αλλά ο Αργεντινός μπακ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάσμα. Κάτι που οδήγησε τους Κίτρινους στην απόφαση να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Με πρώτη εναλλακτική τον Χόρχε Κασάδο Ροντρίγκες. Τον 29χρονο Ισπανό πρώην αριστερό μπακ της Ξάνθης την περασμένη διετία, με τον οποίο ο Αρης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Καθώς ο Κασάδο είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα του Αρη. Ο Ισπανός, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως στόπερ, είχε 56 συμμετοχές, 3 γκολ και πέντε ασίστ με τη φανέλα της Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ράγιο Βαγεκάνο, Μπέτις, Πονφεραντίνα και Σαραγόσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ