Πάει για δύο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις για Μολό

Πάει για δύο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις για Μολό

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο ακραίους, με τον Μολό να είναι η πιο… εύκολη περίπτωση αυτή τη στιγμή, αλλά να περιμένει την οριστική απόφαση του Δώνη.

Ο Γιοάν Μολό είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τις θέσεις των εξτρέμ, όπως είχε αποκαλύψει «to10» από το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο παίκτης βρέθηκε στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος εξτρέμ ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Δώνης, έχει όλα τα στοιχεία που θέλει για το παιχνίδι του νέου Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κοιτάζουν οι «πράσινοι». Και γι’ αυτό καθυστερούν να δώσουν την απάντησή τους στον παίκτη.

Ο μοναδικός ενδοιασμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Μολό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Και γι’ αυτό βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους άλλων ομάδων που γνωρίζουν καλά τον παίκτη, προκειμένου να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία γι’ αυτόν πριν πάρουν την απόφασή τους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο εξτρέμ. Αν ο ένας θα είναι ο Μολό, τότε θα πάει και για δεύτερο, διαφορετικά, αν αποφασίσει να μην πάρει τον Γάλλο, τότε θα προχωρήσει με άλλες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.

Και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή έχει έξι περιπτώσεις ακραίων που κοιτάζει (μαζί με τον Μολό), με τον Νταμπίζα να προχωρά σε πολλές επαφές για να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ