Β. Μαρινάκης: «Κατανοώ τον πόνο του γελωτοποιού Βαξεβάνη, που μετακόμισε από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Β. Μαρινάκης: «Κατανοώ τον πόνο του γελωτοποιού Βαξεβάνη, που μετακόμισε από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε άμεσα και δηκτικά στα fake news του Κώστα Βαξεβάνη και του «Documento». «Πολιτικοί Απατεώνες», «γελωτοποιοί στο θέατρο Δελφινάριο», αλλά και «τα υπόγεια του Μαξίμου»...

Την άμεση και σκληρή απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», που τον εμφάνιζε ως τον «πρώτο επισκέπτη του Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού», αλλά και το ειρωνικό σχόλιο του ιδιοκτήτη της, Κώστα Βαξεβάνη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, λοιπόν, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διέψευσε τα fake news και επιπλέον, απάντησε στον εμπνευστή τους.

Κατ’ αρχάς, σημείωσε ότι ο Βαξεβάνης «έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη» και για αυτό του είναι δύσκολο να να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ο κόσμος «της αλήθειας και της σοβαρότητας». Επεσήμανε ότι από τη στιγμή που έχασαν την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και «…οι υπόλοιποι «Πολιτικοί Απατεώνες», μπορεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο γελωτοποιού στο θέατρο Δελφινάριο, στον Πειραιά», ενώ σημείωσε ότι κατανοεί «…τον πόνο και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της μετακόμισής του από τα υπόγεια του Μαξίμου».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ:

«Όταν κάποιος έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη, είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος. Αυτός της αλήθειας και της σοβαρότητας.

Ο γνωστός… Βαξεβάνης, που εμφάνιζε με βεβαιότητα τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνουν στις εκλογές(!), σήμερα «ανακάλυψε» επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε ουδεμία περίπτωση.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, ο Βαξεβάνης, έχοντας χάσει την εξουσία του Τσίπρα και των υπόλοιπων «Πολιτικών Απατεώνων», μπορεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο γελωτοποιού στο θέατρο Δελφινάριο, στον Πειραιά.

Τέλος, κατανοώ τον πόνο που νιώθει και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της χθεσινής μετακόμισης του από τα υπόγεια του Μαξίμου!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ