Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκιομπέρ (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκιομπέρ (vid)

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου Σλοβάκου αμυντικού, Νόρμπερτ Γκιομπέρ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να παρακολουθεί αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν.

Ένας από αυτούς που φέρεται να παρακολουθεί η Ένωση και ο Πορτογάλος προπονητής είναι και ο Νόρμπερτ Γκιομπέρ, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια απασχολούσε τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το superscudetto, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται στην Περούτζια ωστόσο βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή της, Μάσιμο Όντο.

Ο Σλοβάκος στόπερ έχει περάσει από τη Ρόμα για μια τετραετία περίπου, όμως πραγματοποίησε μόλις 6 συμμετοχές, ενώ έχει δοθεί δανεικός από τους τζιαλορόσι σε αρκετές ομάδες. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Ντελφίνο Πεσκάρα, Τέρεκ Γκρόζνι και Μπάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την Σλοβακία, όπου μετράει 20 συμμεροχές, ενώ με την Περούτζια την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Serie B αγωνίστηκε 30 φορές (1 γκολ, 2 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ