Παίρνει Μπαξεβάνο ο Πανιώνιος

Παίρνει Μπαξεβάνο ο Πανιώνιος

Ο 19χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να τον αποκτά ως δανεικό από τη Λάτσιο για δύο χρόνια.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου ως δανεικό από την Λάτσιο.

Ο 19χρονος σέντερ μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κυανέρυθρους και βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ακη Μάντζιου.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αρη, ενώ το 2016 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Λάτσιο. Με την ιταλική ομάδα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, αποφασίστηκε να μετακομίσει ως δανεικός σε άλλο σύλλογο, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο δανεισμός του θα είναι για δύο χρόνια, με τον Πανιώνιο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο Μπαξεβάνος τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Κυανέρυρθους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 19χρονος σέντερ μπακ είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας, με την οποία έχει καταγράψει 6 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ