Έκλεισε το φιλικό με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε το φιλικό με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολλανδίας στις 22 Ιουλίου.

Το σπουδαίο φιλικό με τον Άγιαξ σφραγίστηκε. Ο Παναθηναϊκός στις 22 Ιουλίου θ’ αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολλανδίας, ο οποίος την περασμένη σεζόν για λίγα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να θυμίσουμε ότι στις 17 τοπυ μήνα οι «πράσινοι» θα παίξουν στο Ντε Κάιπ με την αιώνια αντίπαλο του Άγιαξ τη Φέγενορντ, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο, δύο σπουδαία φιλικά, ενώ να σημειωθεί ότι το ματς με τον Άγιαξ θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο πιο σπουδαίος αντίπαλος στους αγώνες προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Μία από τις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μία σταθερή υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος πρότυπο λειτουργίας, ο Άγιαξ, θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα γίνει στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.

O 34 φορές πρωταθλητής Ολλανδίας, κάτοχος 4 τροπαίων Champions League/ Πρωταθλητριών, 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων και 1 Κυπέλλου UEFA θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Τριφύλλι, σ’ ένα γήπεδο που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στις 24 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, αγώνας που βρήκε νικήτρια την ολλανδική ομάδα με σκορ 2-0.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άγιαξ εντυπωσίασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την εικόνα του στους αγώνες του Champions League, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων). Παράλληλα η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ