Ατρόμητος: «Πρώτη» για Ρόσα

Ατρόμητος: «Πρώτη» για Ρόσα

Ο Βραζιλιάνος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες Γιάννη Αναστασίου.

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ατρομήτου έκανε την Τετάρτη ο Φάρλει Ρόσα, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Ελληνα τεχνικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρομήτου, Τόλης Αποστόλου, θα μεταβεί αύριο Πέμπτη στη Σλοβακία, προκειμένου να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα των επερχόμενων αντιπάλων της ομάδας του Περιστερίου στο Europa League, Ντουνάισκα Στρέντα-Κρακόβια Κρακοβίας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη επέστρεψαν οι παίκτες της ομάδας μας το απόγευμα της Τετάρτης μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί την Τρίτη από τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι παίκτες έλαβαν μέρος σε πρόγραμμα με αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής. Ο Φάρλει Ρόσα γνωρίστηκε σήμερα με τους νέους του συμπαίκτες και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ