Ζοάο Παλίνια: Το παιδί του Αμπέλ Φερέιρα (pic)

Ζοάο Παλίνια: Το παιδί του Αμπέλ Φερέιρα (pic)

Η αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από την Μπράγκα για τον ΠΑΟΚ, στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Ζοάο Παλίνια, με τον 24χρονο μέσο να τον αποχαιρετά αποκαλώντας τον professor.

Ο Ζοάο Παλίνια και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.

Ο 24χρονος μέσος θεωρεί τον 40χρονο τεχνικό σαν τον ποδοσφαιρικό του πατέρα. Η συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του προπονητή του Δικεφάλου είναι μεγάλη και αποτυπώθηκε όταν ο Φερέιρα έφυγε από την Μπράγκα.

Τη μέρα που ανακοινώθηκε συνεργασίας του με τους Ασπρόμαυρους, ο Παλίνια τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα είναι οι άνθρωποι που μας σημαδεύουν επαγγελματικά και προσωπικά. Εκτός από ένας μεγάλος προπονητής, είσαι και ένας σπουδαίος άνθρωπος και είχα τη χαρά να δουλέψω και να μάθω πολλά δίπλα σου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για σένα, προφεσόρ και ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε και πάλι», έγραψε χαρακτηριστικά Παλίνια για τον τεχνικό του Δικεφάλου.

https://www.instagram.com/p/BzYtM5uJaRK/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ