AEK : H «τρέλα» του Ζεράλδες και η… ψυχοθεραπεία

AEK : H «τρέλα» του Ζεράλδες και η… ψυχοθεραπεία

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες όχι μόνο δεν έχασε τη χθεσινή μέρα προπόνησης, αλλά πήρε μέρος και στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι που συνέβη κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας, έπειτα από τη διάσειση που είχε υποστεί ο μέσος της Ένωσης στο φιλικό με την Γκόρνικ.

Μόλις οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και ετοιμάστηκαν για την άσκηση τακτικής, ο Καρντόσο έστειλε τον Ζεράλδες για ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο ο Πορτογάλος χαφ μετέφερε στον προπονητή της ΑΕΚ, πως είναι σε θέση να συμμετάσχει στην άσκηση. Έστω και όχι στην φυσική του θέση, αλλά στα μετόπισθεν μόνο για το ξεκίνημα της επίθεσης. Και ο Καρντόσο δεν χάλασε το χατίρι του Ζεράλδες και τον έβαλε στην άσκηση.

Ο μέσος του Δικεφάλου δείχνει απίστευτη «τρέλα» για να μετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και παράλληλα να «γνωριστεί» καλύτερα με τους συμπαίκτες του εντός γηπέδου. Κάτι που καταδεικνύει το πώς αντιμετωπίζει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες και πόσο πολύ θέλει να δικαιώσει τον προπονητή του για την επιλογή που έκανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, ο Ζεράλδες έκανε και «δουλειά» εκτός γηπέδου. Ο αθλητικός ψυχολόγος Rui Paulo Da Silva Delgado Espirito Santo που συνεργάζεται με την ΑΕΚ πέρασε το απόγευμα με τον Πορτογάλο άσο, συζητώντας μαζί του για το πως αισθάνεται με την μετακίνηση του στην ΑΕΚ, αν έχει κάποιους προβληματισμούς ή ακόμα και το πως είναι οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Προκειμένου ο Ζεράλδες να έχει βοήθεια και στον τομέα της ψυχολογίας, που για τον Καρντόσο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ