«Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση της Ρόμα με τον μάνατζερ του Βέρντε»

«Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση της Ρόμα με τον μάνατζερ του Βέρντε»

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ρόμα αναμένεται να έχουν οι εκπρόσωποι του Ιταλού την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του.

Νέο κύκλο επαφών με τη Ρόμα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του 23χρονου εξτρέμ στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα τον πρώτο στόχο της «Ένωσης» για ενίσχυση στις πτέρυγες, όμως κάποιες οικονομικές διαφωνίες των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή με τους «τζιαλορόσι» έχουν καθυστερήσει αισθητά την υπόθεση.

Σύμφωνα, πάντως, με τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου του Calciomercato, Φραντσέσκο Γκουεριέρι, οι δυο πλευρές αναμένεται να ξαναβρεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την προσεχή Δευτέρα (15/7), με την ελπίδα πως τελικά θα επέλθει συμφωνία.

Μάλιστα, όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ανάμεσα στις επιλογές που υπάρχουν είναι και η περίπτωση της λύσης του συμβολαίου του Βέρντε με τη Ρόμα, πράγμα, όμως, δύσκολο από τη στιγμή που οι «Ρωμαίοι» έχουν δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ στο 1 εκατομμύριο ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης.

https://twitter.com/francGuerrieri/status/1149063965030400002

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ