Ανακοίνωσε τον Φερέιρα ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Φερέιρα ο ΟΦΗ

Κάτοικος Ηρακλείου θα παραμείνει μέχρι το 2023 ο βραζιλιάνος, όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι Κρητικοί.

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του από την Κουρίκο Ουνίντο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «μελανόλευκους» με τη μορφή δανεισμού τον προηγούμενο Ιανουάριο, όμως οι εξαιρετικές του εμφανίσεις σε διάστημα έξι μηνών έπεισαν τους ιθύνοντες του συλλόγου να καταστήσουν μόνιμη την παραμονή του.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δυο πλευρές έδωσαν τελικά τα χέρια για την περαιτέρω συνεργασία τους, με τον νεαρό άσο να βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα από την Curico Unido για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία.

Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Curico Unido για τη μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ