Επαφή του ΠΑΟΚ με Ουντινέζε για τον Μπάγιτς

Επαφή του ΠΑΟΚ με Ουντινέζε για τον Μπάγιτς

To10.gr αναλύει την περίπτωση του ακριβού Βόσνιου σέντερ φορ, Ριγιάντ Μπάγιτς, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ και γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει από to10.gr, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ, ασχέτως του τι μέλλει γενέσθαι με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται προτάσεις και να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που έχουν φτάσει στα χέρια τους. Με το όνομα του Ριγιάντ Μπάγιτς να μην περνάει διόλου απαρατήρητο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Ο 23χρονος (06/05/1994) Βόσνιος επιθετικός εμφανίζεται ως ένας από τους εκλεκτούς του ΠΑΟΚ για τη θέση του βασικού φορ και ήδη οι επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά και την Ουντινέζε έχουν ξεκινήσει. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διοίκηση του Δικεφάλου ενδιαφέρεται για τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπάγιτς δεν είναι τυχαία περίπτωση. Η αγορά του διεθνούς στράικερ από την Κόνιασπορ στοίχησε 5,5 εκατ. ευρώ στην Ουντινέζε το περασμένο καλοκαίρι. Εντούτοις έως τώρα έχει μόλις 6 συμμετοχές και συνολικά… 80 αγωνιστικά λεπτά στο Καμπιονάτο, με αποτέλεσμα να επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στον ιταλικό σύλλογο και να αναζητείται λύση.

Για αυτόν τον λόγο το όνομα του Μπάγιτς έχει μπει στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του «Φρίουλι», με την Τραμπζονσπόρ να είναι η πρώτη ομάδα που έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί. Παρά ταύτα, το πρόβλημα είναι ότι η Ουντινέζε δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη εύκολα. Και κυρίως όχι με οψιόν αγοράς κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ. Νούμερο απαγορευτικό για κάθε ελληνική ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βόσνιος επιθετικός έχει ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ διότι είναι πολύ καλός σκόρερ και δεν είναι μονοδιάστατος, κάτι που αποτελεί βασικό ζητούμενο για τον Λουτσέσκου, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr. Παρότι είναι σχεδόν 1,90 μ., έχει πολύ καλή τεχνική, κινείται καλά και έξω από την περιοχή, ενώ στην Κόνιασπορ πολλές φορές αγωνιζόταν, είτε ως δεύτερος επιθετικός είχε ακόμη και ως εξτρέμ!

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τους μάνατζερ του Μπάγιτς είναι σε καλό επίπεδο. Και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα μπορεί να υπάρχουν θετικά μαντάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Βόσνιος είναι η μόνη επιλογή του ΠΑΟΚ για την επίθεση. Το αντίθετο. Καθώς προκύπτουν διαρκώς πληροφορίες που θέλουν ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χτυπούν πόρτες και άλλων ποδοσφαιριστών και ομάδων ανά την Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ