Κέρκυρα – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Κέρκυρα – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας με 3-1, με τους Περιστεριώτες να είναι πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Ο Ουάρντα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ατρόμητου, καθώς ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Πολύ καλός και ο Γιαννιώτης, ενώ ο Βασιλακάκης πέτυχε εντυπωσιακό γκολ στις καθυστερήσεις.

Γιαννιώτης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις στα πρώτα 45 λεπτά.

Κιβρακίδης: Είχε αρκετά θέματα στο πρώτο ημίχρονο, με αντίπαλο τον Επστάιν, καθώς η Κέρκυρα βρήκε διαδρόμους από την πλευρά του Κιβρακίδη. Βελτίωσε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.

Χατζηισαΐας: Έκανε καλό παιχνίδι και ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

Ρισβάνης: Το ίδιο ισχύει και για τον Ρισβάνη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιαννούλης: Ήταν από τους δραστήριους παίκτες των φιλοξενούμενων και στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός. Από τους καλύτερους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Μπουσούλατζιτς: Δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος αλλά ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο.

Ούμπιδες: Ο Κάναντι σίγουρα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Αργεντινό. Ο Ούμπιδες είχε κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έκανε και πολλά λάθη.

Κυριακίδης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός και ο Κάναντι προχώρησε στην αντικατάστασή του με την έναρξη του β’ μέρους.

Βασιλακάκης: Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο από τον Βασιλακάκη. Ήταν από τους παίκτες που άλλαξαν την εικόνα του ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ουάρντα: Ο κορυφαίος παίκτης του Ατρόμητου. Ο Αιγύπτιος σημείωσε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, προκαλώντας πολλά προβλήματα στη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Ντάουντα: Στάθηκε άτυχος γιατί τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς και αντικαταστάθηκε στο 29’.

Μενσά: Πήρε τη θέση του Ντάουντα, χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Καρασαλίδης: Μπήκε στο ματς στο 46’, έπαιξε στόπερ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Αν μη τι άλλο παίρνει καλό βαθμό για την εμφάνιση του.

Ζησόπουλος: Έπαιξε για λίγα λεπτά.

Προπονητής: Ν. Κάναντι: Η κίνηση του Κάναντι ν’ αλλάξει τη διάταξη της ομάδας του (από το 46’) παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (3-5-2) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας του Ατρόμητου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ