Ολυμπιακός: Επέστρεψε στη βάση του (pics)

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στη βάση του (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο εξωτερικό και επέστρεψαν στην Αθήνα – Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος.

Στην Αθήνα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στο εξωτερικό και να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στις σπουδαίες μάχες με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Πειραιώτες το προηγούμενο διάστημα προπονήθηκαν σκληρά σε Πολωνία και Αυστρία, όπου έδωσαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας.

Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που τους ζητάει στις προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το πρώτο ματς με την τσέχικη θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, ενώ στις 16/7 είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το σπουδαίο ματς με την βρετανική ομάδα θα είναι το πρώτο που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, αλλά και η πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν.

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή της ομάδας:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ