«Πέταξε» για την Ολλανδία ο ΟΦΗ (pics)

«Πέταξε» για την Ολλανδία ο ΟΦΗ (pics)

Οι Κρητικοί αναχώρησαν για το Άπελντορν της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους και θα δώσουν επτά φιλικά – Αναλυτικά η αποστολή.

Με προορισμό το Άπελντορν της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα θα παραμείνει στο εξωτερικό μέχρι τις 31 Ιουλίου και θα δώσει επτά φιλικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και αυτό με τον πρωταθλητή Ολλανδίας και μεγάλη έκπληξη του περσινού Champions League, Αγιαξ. Συγκεκριμένα, οι Ομιλήτες κατά την παραμονή τους στη χώρα της τουλίπας θα αγωνιστούν απέναντι σε Μπέερσοτ (13/07), Άντερλεχτ (17/07), Έουπεν (19/07), Άγιαξ (22/07), Έμεν (25/07), Βίλεμ ΙΙ (27/07) και Αλ Φεϊχά (30/07).

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Ηράκλειο για το Ρότερνταμ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο αθλητικό κέντρο της περιοχής Άπελντορν. Οι παίκτες που ταξίδεψαν στο εξωτερικό είναι οι εξής: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σηφάκης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Σακόρ. Νάστος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Μίγγος, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης, Ντίνας, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα, Πέρσον και Νοικοκυράκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει υπό την επίβλεψη του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή, έως ότου βρεθεί ο επόμενος προπονητής των Ομιλητών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ