Κέρκυρα – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Κέρκυρα – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Η Κέρκυρα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 3-1 και παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της σούπερ λίγκα

Η Κέρκυρα ήταν καλή στο πρώτο μέρος και είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν, με τον Γκόμες να μην μπορεί να περιορίσει τον Ουάρντα.

Κουτζαβασίλης: Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας είχε δύο καλές επεμβάσεις αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση στο δεύτερο γκολ του Ουάρντα.

Γκόμες: Καλός στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους και ο Γκόμες δεν μπόρεσε να τον περιορίσει.

Ιωάννου: Καλό παιχνίδι από τον στόπερ της Κέρκυρας, καθώς το πρόβλημα για τους γηπεδούχους δεν είχε να κάνει με τον σέντερ φορ του Ατρόμητου.

Γρομητσάρης: Έδωσε πολλές μάχες αλλά είχε προβλήματα ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων.

Σοϊλέδης: Ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Ούμπιδες. Είχε όμως θέματα όταν βγήκε απ’ την πλευρά του ο Βασιλακάκης.

Αρτυματάς: Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Σιόντης: Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Κέρκυρας. Όχι μόνο για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε αλλά για την γενική εικόνα που είχε στο ματς. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σιόντη.

Ζορμπάς: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και βοήθησε σημαντικά στην καλή κυκλοφορία που είχαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Επστάιν: Προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Νούνες: Ήταν κινητικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Μπάουμαν: Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα περίμεναν περισσότερα από τον Μπάουμαν. Είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος αλλά μέχρι εκεί.

Κόντος: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και μάλιστα σε σημείο που ο Ατρόμητος προηγούνταν με 2-0. Έδωσε πάντως φρεσκάδα και ενέργεια στην ομάδα του.

Γεωργίου: Προσπάθησε και αυτός για ν’ ανατρέψει η ομάδα του το σκορ και είχε καλή εικόνα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Αναστασίου: Πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή στη θέση του Επστάιν και πήρε πρωτοβουλίες στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Προπονητής: Α. Βοσνιάδης:Είδε την ομάδα του να έχει ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχε απάντηση στην αλλαγή διάταξης του Ατρόμητου, που έφερε τα πάνω – κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ