Πληρωμένοι με εξώδικα και οι Ινσούα, Μακέντα

Πληρωμένοι με εξώδικα και οι Ινσούα, Μακέντα

Όποιος παίκτης έχει πρόταση ή ένδειξη ενδιαφέροντος και φυσικά και διάθεση να περιμένει, στέλνει εξώδικο και παίρνει τα χρήματά του…

Εμπιστοσύνη με εξώδικα δεν μπορεί να χτιστεί. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μάχη να μειώσει το χρέος, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει αρκετά χρήματα, ωστόσο, είναι τόσο πολλές οι υποχρεώσεις που δυστυχώς η ομαλότητα δεν επήλθε στο 100%.

Τη σεζόν που πέρασε τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα απ’ αυτά της περιόδου 2017-18 με τις απεργίες των παικτών. Και πάλι, όμως, πριν λίγες μέρες οι ξένοι ποδοσφαιριστές εξοφλήθηκαν τη δόση του Φεβρουαρίου. Τώρα περιμένουν τη δόση Μαϊου. Όχι, όμως, όλοι. Οι περισσότεροι. Πλην του Οικονόμου που έστειλε εξώδικο και πήρε τη δόση των 45.000 ευρώ για τον Μάιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο έπραξαν και οι Ινσούα, Μακέντα. Ο Αργεντινός είχε κάνει ανάλογη κίνηση και για τα οφειλόμενα του Φεβρουαρίου και πήρε τα χρήματά του αρκετά νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ο Μακέντα επίσης υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Τώρα, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι έκαναν το ίδιο και πήραν κι αυτοί τη δόση Μαϊου. Γιατί δεν έκαναν προσφυγή; Διότι στον νόμο, πλέον, αναφέρεται ότι μόλις περάσει η προθεσμία του ενός μήνα από την καταβολή της δόσης (δηλαδή 30 Ιουνίου), ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει από την επόμενη προσφυγή. Οφείλει πρώτα να στείλει εξώδικο, ώστε να ενημερώνει για τις προθέσεις του. Τότε, από την αποστολή του εξώδικου, η ΠΑΕ έχει διορία οκτώ ημερών να καταβάλει τη δόση.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά δεν ήθελε να χάσει χωρίς χρήματα δύο σημαντικούς παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι ο Ινσούα εκτός του ότι είναι βασικός, δεν έχει κάποιο μεγάλο συμβόλαιο κι επιπλέον η ρήτρα αποχώρησης είναι στα δύο εκατ. ευρώ. Επειδή έχει πέραση, όμως, είναι εύκολο να βρει καλύτερο συμβόλαιο και ίσως και μία πρόταση, ακόμα κι αν δεν φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ για τον σύλλογο (μοιράζονται από ένα εκατ. ευρώ Παναθηναϊκός και Ουντινέζε). Οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να ρισκάρουν και έτσι φέρονται να τον έχουν πληρώσει. Μ’ αυτή τη κατάσταση, βέβαια, θα είναι απίθανο να δεχθεί ο Ινσούα να ανανεώσει.

Ο Μακέντα, παράλληλα, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων υποστήριξε ότι είχε όντως πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να δέχθηκε πρόταση 500.000 ευρώ, την οποία απέρριψε, ενώ πολύ καλά χρήματα προσφέρονταν στον Ιταλό φορ. Ο ίδιος, όμως, για τον λόγο που αναφέραμε δεν μπορούσε αμέσως να κάνει προσφυγή. Έτσι, έστειλε το εξώδικο και πληρώθηκε… Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο έχει κάνει και ο Άλτμαν, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ