Τζολάκης: «Θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά ο Ολυμπιακός»

Τζολάκης: «Θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά ο Ολυμπιακός»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για όσα έζησε στην προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, για τη δουλειά που έκανε, αλλά και την εμφάνιση με το Αμβούργο.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο νεότερος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, όντας μόλις 16,5 ετών και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο νεαρός γκολκίπερ σε δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο χτίσιμο των Πειραιωτών και όσα συνέβησαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και στο φιλικό με το Αμβούργο, τονίζοντας ότι πραγματοποίησε ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία και θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν ένα δύσκολο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και παλέψαμε για να προετοιμαστούμε για τα ματς που έρχονται με την Πλζεν. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε γι΄αυτόν τον αγώνα».

Για τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό: «Οι τέσσερις τερματοφύλακες δουλεύουμε πολύ καλά σε εξαιρετικό κλίμα και με την προσθήκη του Μάριου (σ.σ. Σιαμπάνη). Ο Σα και ο προπονητής μας Παναγιώτης Αγριογιάννης, μεταδίδουν τις γνώσεις τους και έτσι δουλεύουμε!»

Για τη συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία στην προετοιμασία: «Είναι πολύ όμορφο παιδιά σαν κι εμάς να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να παίρνουν αυτές τις ευκαιρίες. Εύχομαι σε κάθε παιδί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλω να είμαι υγιής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχω πολλά παιχνίδια στην Κ19».

Για την εμφάνιση του κόντρα στο Αμβούργο: «Είναι ξεχωριστή η εμφάνιση, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά, το ίδιο κι εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ