Ντίνας: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει βήματα προόδου»

Ντίνας: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει βήματα προόδου»

Ο Θανάσης Ντίνας μίλησε για τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ, τα βήματα μπροστά των Κρητικών, αλλά και τα δυνατά φιλικά που έρχονται.

Ο Θανάσης Ντίνας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν για τον ΟΦΗ και την κατάσταση που επικρατεί συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα φιλικά που έχουν μπροστά τους οι Κρητικοί είναι μια καλή ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άμα γυρίσω και σκεφτώ όταν ήρθα στην ομάδα τι κατάσταση βρήκα και πως είμαστε τώρα έχω να κάνω πολλές συγκρίσεις. Έχουμε κάνει βήματα προόδου. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και να κάνουμε βήματα μπροστά. Το έχουμε ξαναπεί πως εμάς δεν μας ενδιαφέρει το έξω αγωνιστικό κομμάτι αλλά μόνο το αγωνιστικό και αυτό είναι πολύ όμορφο και ήρεμο για έναν ποδοσφαιριστή.

Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε από πέρυσι, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αυτό που θέλουν όλοι οι άνθρωποι εδώ να το βγάλουμε στο γήπεδο. Από τις πρώτες μέρες δουλεύουμε πάνω σε ένα πλάνο και ασκήσεις και αυτό θα συνεχιστεί στην Ολλανδία όπου εκεί θα έχουμε δυνατά φιλικά και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας αφού θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ