Κλείνει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, εξελίξεις με Ζαχίντ

Κλείνει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, εξελίξεις με Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση του εξτρέμ και ο Γκάγιας Ζαχίντ προσπαθεί να πείσει τον ΑΠΟΕΛ να τον παραχωρήσει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να ολοκληρώσει την υπόθεση του εξτρέμ και ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράσινης, ο παίκτης-το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει-είναι πιθανό να έρθει άμεσα στην Αθήνα, ακόμη και σήμερα για να περάσει τις εξετάσεις και να υπογράψει στο τριφύλλι.

Παρόλα αυτά η μεταγραφή που… έρχεται για τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μέσος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για τους πράσινους, οι οποίοι όμως θέλουν να κάνουν δικό τους.

Ο Ζαχίντ από την πλευρά του θέλει να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό και κάνει προσπάθεια για να πείσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να ολοκληρωθεί το deal με το τριφύλλι. Οι Κύπριοι πιέζονται από τον Νορβηγό να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος ακόμα να δεχτεί και μείωση στις αποδοχές του για να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός καλύπτει 300.000 ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη, αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα χρειαστεί να πληρώσει και ένα μέρος ο ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι περίπου 100.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ