Πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό…

Πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστιαν Άντερσον Κόναν.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού, Κριστιάν Άντερσον Κόναν, ο οποίος δοκιμάστηκε από το τριφύλλι στο τουρνουά του Άμστερνταμ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους, όντας κι επίσημα η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Ο Κόναν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπορντό την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τριετούς διάρκειας συμβόλαιο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Κόναν γεννήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 12 Ιουλίου 1999. Ο Ιταλός επιθετικός έχει περάσει από την ακαδημία της Μπορντό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στην Κ19 του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του Άμστερνταμ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ