ΟΦΗ σε Φορτούνη: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (pic)

ΟΦΗ σε Φορτούνη: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (pic)

Το μήνυμα της κρητικής ΠΑΕ στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκάλεσε σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας να εύχονται ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα μέσω ανάρτησής της στα social media να εύχεται περαστικά στον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, οι Ομιλήτες ανέβασαν στο Instagram μια φωτογραφία του 26χρονου μέσου με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και τη συνόδευσαν με το παρακάτω μήνυμα: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους απέναντι στο Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος.

Ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες.

Δείτε την ανάρτηση του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ