«Φουλάρει για Καρντάμπια η ΑΕΚ, τελειώνει του Βέρντε»

«Φουλάρει για Καρντάμπια η ΑΕΚ, τελειώνει του Βέρντε»

Η ΑΕΚ φαίνεται να αποσύρεται από την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε και στρέφεται στον Φεντερίκο Καρτάμπια για το άκρο της επίθεσης, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως αφήνει την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε και εστιάζει στον Φεντερίκο Καρτάμπια για την θέση των εξτρέμ.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η ιταλική ιστοσελίδα «okcalciomercato», τονίζοντας πως η Ένωση δεν μπορούσε να συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στους οικονομικούς όρους και οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πλέον φαντάζουν ελάχιστες.

Κάπως έτσι, ο Φεντερίκο Καρτάμπια βρίσκεται πλέον στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ, η οποία… φουλάρει για την απόκτηση του, θέλοντας να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα της μεταγραφής του 26χρονου ακραίου επιθετικού.

Ο Αργεντινός μάλιστα, έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από το 1 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε αρχικά, ενώ η Λα Κορούνια που ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ έχει γίνει πολύ πιο προσιτή. Επιπλέον, Καρτάμπια δεν θέλει να μείνει στη Λα Κορούνια, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Segunda Division, ενώ έχει και μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας να θέλει να τον «ξεφορτωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ