Αϊντχόφεν – Άρης 3-0

Αϊντχόφεν – Άρης 3-0

Ο Άρης ηττήθηκε 3-0 από την Αϊντχόφεν αλλά ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδία και επιστρέφει αύριο στη βάση του. Ηττήθηκε με 3-0 από την πολύ ποιοτική Αϊντχόφεν στο τρίτο φιλικό στη χώρα της τουλίπας, γνωρίζοντας τρίτη ήττα, αλλά το σκορ του αγώνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα, ιδιαιτέρως του πρώτου 45λέπτου στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την καλύτερη εικόνα από κάθε άλλο διάστημα των φιλικών προετοιμασίας.

Ότι πιο κοντινό σε βασικό σχήμα

Ο Παντελίδης παρέταξε τον Άρη με ότι πιο κοντινό είχε στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους διαθέσιμους παίκτες.

Μπροστά από τον Έμαν, Ρόουζ και Βέλεθ στόπερ, στα άκρα δεξιά Κωνσταντινίδης και αριστερά Κόρχουτ.

Μπάσα και Ματίγια δίδυμο μεσοαμυντικών, μπροστά τους δεξιά Φετφατζίδης, αριστερά Ντιγκινί, σε ελεύθερο ρόλο ο Τόνσο και στην κορυφή ο Ιντέγε.

Χάθηκαν ευκαιρίες

Οι κίτρινοι έχασαν ευκαιρίες με τον Ιντέγε (1΄και 9΄), το Ματίγια (10΄) και κυρίως με τον Τόνσο (37΄) που σημάδεψε εντός περιοχής το δοκάρι της εστίας της Αϊντχόφεν.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 39’, σε μια άτυχη στιγμή του Ρόουζ που σημείωσε αυτογκόλ, διαμαρτυρόμενος όμως για επιθετικό φάουλ

από τον Μάλεν. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Γρήγορο 2-0

Στο δεύτερο μέρος το 2-0 ήρθε γρήγορα και πάλι με έναν «κρύο» τρόπο. Η μπάλα κόντραρε στον Κόρχουτ μετά από σέντρα, ο Έμαν δεν πρόλαβε τη μπάλα στην αλλαγή τροχιάς και από κοντά ο Μάλεν στο 47’ έκανε το 2-0.

Στο 73΄ φάουλ του Ματίγια, απέκρουσε ο γκολκίπερ σε κόρνερ.

Ο Άρης, σταδιακά άλλαξε παίκτες και ειδικά στο τελευταίο ημίωρο, χρονικό σημείο στο οποίο η Αϊντχόφεν άλλαξε όλη την ενδεκάδα της.

Οι παίκτες του Άρη που έμειναν στο γήπεδο ως το τέλος ήταν πολύ κουρασμένοι και στο 84’, μετά από λάθος σε απομάκρυνση του Ματίγια, ο Πιροέ με σουτ έκανε το 3-0.

Λίγο πριν το τέλος αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας ο Γιουνές.

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης, Κόρχουτ, Ροουζ(70΄Δεληζήσης), Βέλεθ (70΄Σόουζα), Μπάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (55΄Ντουάρτε), Τόνσο (70 Μαρτίνες), Ιντέγε (70΄Γιουνές).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζοέτ, Τιούνισεν, Βιεργκέβερ, Λούκασεν, Ντάμφρις, Χέντριξ, Ροζάριο, Λάμερς, Μπρούμα, Μάλεν, Μπερτζίν.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Ρόιτερ, Μούλενχοφ, Σουλά, Χας, Βέρεθ, Γκάκπο, Ράμσελαρ, Σάντιλεκ, Τέζε, Πίροε, Αμπντουλά, Ιτάρεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ