Κλουζ – ΠΑΟΚ 0-5

Κλουζ – ΠΑΟΚ 0-5

Θεαματικός και αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ χάλασε τη γιορτή των Ρουμάνων για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, διαλύοντας την Κλουζ με 5-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από τα προηγούμενα τρία φιλικά του απέναντι στην Κλουζ Ουνιβερσιτατέα είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίωρο και κέρδισε άνετα με 5-0 μια ομάδα η οποία πάντως ήταν σαφώς πιο αδύναμη.

Αυτή τη φορά ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε το παιχνίδι με μια «καλή» ενδεκάδα και χωρίς ακραίως πειραματισμούς, επιμένοντας πάντα στο 4-4-2 και μέχρι το 32’ ο Δικέφαλος είχε καθαρίσει το ματς προηγούμενος με 3-0.

Η διαφορά δυναμικότητας πάντως με τους Ρουμάνους δεν επιτρέπει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ήταν καλή η εικόνα της ομάδας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Στο 2’ ο Φιρμίνιο έκανε ένα σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά σε σωστή θέση μπλόκαρε ο Μελίσσας.

Στο 5΄ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 με ωραίο τακουνάκι του Λημνιού από τη μικρή περιοχή μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπίσεσβαρ από αριστερά.

Στο 7’ ο Πέλκας βγήκε τετ-α-τετ με τον Μποζοάνκα, τον απέφυγε και φάνηκε να ανατρέπεται, αλλά ο διαιτητής αντί για πέναλτι του έδειξε κίτρινη για θέατρο.

Στο 12’ Γιαννούλης έκανε σέντρα από αριστερά και ο Πέλκας έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν μόνος του από τη μικρή περιοχή έπιασε κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 27’ ο ΠΑΟΚ έκανε και το 2-0 με τον Πέλκα. Ο Άκπομ έκανε ωραία κίνηση και ενέργεια μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή της Κλουζ, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Έλληνα μεσοεπιθετικό και αυτός πάνω στην κίνηση την έστειλε στα δίκτυα.

Στο 32’ ο Ντούγκλας Αουγκούστο έκανε το 3-0 για τον Δικέφαλο με φοβερό σουτ στο δεξί παράθυρο, μετά από ωραίο στρώσιμο της μπάλας από τον Μπίσεσβαρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό με το πρώτο μέρος και οι περισσότερες προσπάθειες ήταν ημιτελείς, αλλά είχε πάντα τον έλεγχο του ματς.

Στο 52’ ο Πέδρο έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 77’ ο Δικέφαλος έκανε και το 4-0 με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή της Κλουζ και πλάσαρε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 82’ Γαϊτανίδης έγραψε και το 5-0 τσιμπώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ με τον οποίο βγήκε τετ-α-τετ έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του του Στοχ στον κενό χώρο.

Γκολ: Λημνιός 5’, Πέλκας 27’, Αουγκούστο 32’, Ελ Καντουρί 77’, Γαϊτανίδης 82’.

Οι συνθέσεις

Κλουζ: Μποζοάνκα, Μπέρσι, Κέι, Ινάσιο, Τελσέαν, Παρβουλέσκου, Κέιτιλ, Φλορέσκου, Φιρμίνιο, Γκάβρα, Γγόγκα. Ακόμη έπαιξαν οι Κόστα, Γκρέου, Τάκακς, Αμπρουντάν, Βόμιρ, Τάουμπ, Πέντρο, Ντίκαν, Γκιόργκιου, Ποπ, Ούρσου, Ράφα και Κομάν

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (46’ Ζίβκοβιτς), Μάτος (71’ Δεληγιαννίδης) (81’ Μιχάι), Βαρέλα (71’ Ίνγκασον), Κρέσπο (71’ Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (71’ Ροντρίγκο), Μίσιτς (61’ Κάτσε), Αουγκούστο (61’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (61’ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (60’ Στοχ), Πέλκας (71’ Λάμπρου) (84’ Τσιγγάρας), Ακπόμ (70’ Γαϊτανίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ