Αρνήθηκε πρόταση για τον Μακέντα ο Παναθηναϊκός

Αρνήθηκε πρόταση για τον Μακέντα ο Παναθηναϊκός

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει αρχίσει να μπαίνει στη λίστα ομάδων του εξωτερικού, με τον Παναθηναϊκό να αρνείται πρόταση ομάδας από το Κατάρ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα φαίνεται να καταφέρνει αυτό για το οποίο ήρθε στον Παναθηναϊκό. Την αναγέννηση της καριέρας του που είχε πάρει την κάτω βόλτα. Ο Ιταλός βλέπει μετά από μια αρκετά καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό τις μετοχές του να ανεβαίνουν και πάλι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ομάδες του εξωτερικού φαίνεται να τον βάζουν ξανά σιγά σιγά στις λίστες τους, με μια από αυτές να καταθέτει μάλιστα πρόταση για τον 27χρονο στράικερ. Σύμφωνα με την Live Sport, μια ομάδα από το Κατάρ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, δίνοντας 300.000 ευρώ στους πράσινους και συμβόλαιο 1.2 εκατ. ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Όσο εξαιρετική ήταν η πρόταση προς τον Ιταλό, άλλο τόσο ασύμφορη κρίθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα η πρόταση προς την ομάδα. Ωστόσο δεν κλείνει το θέμα οριστικά καθώς υπάρχει η πεποίθηση πως αν υπάρξει πρόταση που να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ ο Μακέντα θα παραχωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ