Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρινάκης και Σπανούλης στο πλευρό του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος άτυχος της οικογένειας του Ολυμπιακού, αλλά η στήριξη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Βασίλη Σπανούλη του δίνουν μεγάλη δύναμη για την επάνοδό του.

Μαρινάκης και Σπανούλης στο πλευρό του Φορτούνη | to10.gr

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια ενός φιλικού προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, με τον τραυματισμό αυτό να τον κρατά εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες το λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολόκληρη η Ολυμπιακή οικογένεια βρέθηκε στο πλευρό του αγωνιστικού ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος ευχόμενη ταχεία ανάρρωση. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Φως των Σπορ, επικοινώνησε με τον άτυχο ποδοσφαιριστή και τον επιβεβαίωσε πως χαίρει όλης της στήριξης και της συμπαράστασης που θα του χρειαστεί στην δύσκολη προσπάθεια επανόδου του.

Από κοντά και ο εμβληματικός αρχηγός του μπασκετικού τμήματος, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Φορτούνη, δίνοντάς του και αυτός κουράγιο σε επικοινωνία τους. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε που ο Σπανούλης είχε υποβληθεί και αυτός σε χειρουργείο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στο πλευρό του.