Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σουηδική βοήθεια στον Άρη

Εν αναμονή Σούντγκρεν αλλά και Λάρσον ενόψει ΑΕ Λεμεσού.

Σουηδική βοήθεια στον Άρη | to10.gr

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι ο ποδοσφαιριστής που ο Σάββας Παντελίδης περιμένει εναγωνίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σουηδός δεξιός μπακ, που έδειξε έμπρακτα πόσο πολύ ήθελε να ενσωματωθεί στον Άρη, κατάφερε με προσωπικές ενέργειες –και προσωπικό κόστος στις σχέσεις με την ΑΙΚ- να αποφύγει τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό αγώνα με την πρώην πια ομάδα του και αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόουτς του Άρη, ποντάρει πολλά στην εμπειρία του, την επιθυμία του να παίξει με τα κιτρινόμαυρα, αλλά και στην ετοιμότητά του. Προερχόμενος από έναν σημαντικό αριθμό 90λεπτων με την ΑΙΚ στο Σουηδικό πρωτάθλημα, δεν είναι υπερβολή το ότι είναι σήμερα ο παίκτης του Άρη με τον πιο υψηλό ρυθμό και με το υψηλότερο ετοιμότητας.

Όσο για τον Λάρσον; Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται καλά και αν συνεχίσει να προοδεύει, είναι πιθανό να μπορέσει να μπει στις επιλογές Παντελίδη για το πρώτο ματς με την Κυπριακή ομάδα. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το ιατρικό κομμάτι της δουλειάς. Η κατάσταση του θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, αρχής γενομένης την προσεχή Δευτέρα.