«Η Νότιγχαμ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό»

«Η Νότιγχαμ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, ποντάρει πολλά στον Ζοάο Καρβάλιο και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η βρετανική ομάδα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μέσο.

Το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, αλλά όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η βρετανική ομάδα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μέσο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «nottinghampost.com» αναφέρει ότι ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί, υπολογίζει στον Ζοάο Καρβάλιο και θεωρεί ότι είναι ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του στη μάχη που θα δώσουν οι Ρεντς για την άνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό. Ο Σαμπρί Λαμουσί θεωρεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του.  Ο Καρβάλιο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό της Νότιγχαμ Φόρεστ και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στις αρχές Αυγούστου.

Τα ελληνικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις δανεισμού ή αγοράς του Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, αλλά τη δεδομένη στιγμή η Νότιγχαμ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Πολ Τέιλορ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με την αποστολή για τα φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Ο Ζοάο Καρβάλιο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια με τη φανέλα της Νότιγχαμ, έχοντας απολογισμό 4 γκολ και 8 ασίστ σε 2.731 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ