ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

To10.gr σας παραθέτει την κριτική των κιτρινόμαυρων και του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Απόλλωνα Σμύρνης.

Το μπλοκάρισμα του Αραούχο, το πείσμα του Λιβάγια που δεν ήταν αρκετό, ο Κλωναρίδης που προβληματίζει και οι επιλογές που δεν βγήκαν στον Χιμένεθ. Αναλυτικά η κριτική της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Tσιντώτας: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως όποτε η μπάλα έφτασε στο πεδίο δράσης του, είχε σωστές αντιδράσεις.

Γκάλο: Ξεκίνησε το ματς… φουριόζος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του έπεσε. Χωρίς να μπορεί να προσφέρει αυτά που περίμενε από εκείνον η ΑΕΚ, κυρίως δημιουργικά.

Τσιγκρίνσκι: Ήταν σταθερός, «διάβασε» σωστές τις φάσεις και σε πολλές περιπτώσεις βοήθησε κάνοντας και παιχνίδι από πίσω.

Λαμπρόπουλος: Πολύ καλό ματς για δεύτερη σερί αγωνιστική για τον Έλληνα στόπερ, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τους επιθετικούς του Απόλλωνα.

Μπακάκης: Παίζοντας ξανά στα αριστερά, προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ΑΕΚ ανεβαίνοντας ψηλά και δίνοντας μεγαλύτερο πλάτος στο παιχνίδι της Ένωσης. Έχοντας συνολικά μια καλή παρουσία.

Γαλανόπουλος: Δημιουργικά έδειξε μπλοκαρισμένος, με το παιχνίδι του να περιορίζεται σε κοντινές και σίγουρες πάσες.

Σιμόες: Ανασταλτικά ήταν ξανά εξαιρετικός, ενώ μετά την είσοδο του Κονέ, κάλυψε ακόμα περισσότερους χώρους, προκειμένου να απελευθερώσει τον 30χρονο μέσο.

Μπακασέτας: Δεν μπόρεσε να μπει στο ματς και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ, έχοντας και κακές επιλογές, στις στιγμές που κλήθηκε να τελειώσει μια φάση.
Λόπες: Λίγα πράγματα από τον Πορτογάλο χαφ, που έχασε μάλιστα το… άχαστο, στη φάση του πρώτου μέρους που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

Λιβάγια: Ίσως ο καλύτερος από πλευράς ΑΕΚ. Πήρα πρωτοβουλίες, δημιούργησε, απείλησε και γενικώς, ήταν ιδιαίτερα κινητικός.

Αραούχο: Στα ρηχά έμεινε ο Αργεντινός φορ, που δεν μπόρεσε να βρει συνεργασίες με τον Λιβάγια και να βρεθεί σε θέση για γκολ.

Κονέ: Μπήκε στο ματς για να κάνει πιο επιθετικό το παιχνίδι της ΑΕΚ, όμως με εξαίρεση το δυνατό του ξεκίνημα στον αγώνα, δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο, δείχνοντας και αυτός μπλοκαρισμένος απέναντι στην διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων.

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε πάνω του φάσεις, έκανε την άμυνα του Απόλλωνα να τον αισθανθεί, όμως ούτε αυτός κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

Κλωναρίδης: Έδειχνε ανά στιγμές… χαμένος στο γήπεδο, με λάθος επιλογές. Συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις που πλέον, σηκώνουν προβληματισμό.

Μανόλο Χιμένεθ: Η επιλογή να ξεκινήσει με τον Λόπες στα εξτρέμ, δεν τον δικαίωσε, αφού ο Πορτογάλος νιώθει ξεκάθαρα έξω από τα νερά του παίζοντας εκεί. Η διαχείριση του αγώνα επίσης δεν ήταν η ενδεδειγμένη, αφού με τις αλλαγές του περισσότερε μπέρδεψε τα πράγματα, παρά βοήθησε την ΑΕΚ να παίξει ορθολογικά και να βρει ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ