ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών του Απόλλωνα

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών του Απόλλωνα

Το σούπερ δίδυμο των Κύργια-Παπάζογλου, η ουσιαστική δουλειά του Μπαρτολίνι στο κέντρο και το άψογο κοουτσάρισμα του Παράσχου. Αναλυτικά η κριτική του Απόλλωνα Σμύρνης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τσόβιτς: Ήταν σταθερός και όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά, στις στιγμές έντονης πίεσης της ΑΕΚ.

Ντάσιος: Η δουλειά του στο γήπεδο ήταν να περιορίσει τους ακραίους της ΑΕΚ και εκεί, πήρε καλό βαθμό.

Κύργιας: Ίσως ο καλύτερος του Απόλλωνα. Βγήκε νικητής από τις περισσότερες μονομαχίες με τον Αραούχο, ενώ είχε και πολύ καλές τοποθετήσεις στα στημένα.

Παπάζογλου: Δεν ήταν εύκολο το έργο του στα μετόπισθεν, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον Κύργια.

Κούρος: Δεν ανέβηκε σχεδόν καθόλου από αριστερά, ενώ και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είχε προβλήματα.

Κοντοές: Έτρεξε αρκετά, ωστόσο ανά στιγμές άφηνε τη θέση του και έδινε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να βρει χώρους.

Μπαρτολίνι: Έκανε τη γνωστή δουλειά του στο κέντρο, κλείνοντας χώρους και κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες.

Χουάρες: Η δράση του περιορίστηκε σχετικά εύκολα από την άμυνα της ΑΕΚ, με τον μέσο του Απόλλωνα να μην βρίσκει χώρους γα να δημιουργήσει προβλήματα.

Έλμπαζ: Όπως και ο Χουάρες έμεινε σε ρηχά νερά, με τη συνεισφορά του να περιορίζεται σε κάποια ντουμπλαρίσματα στην άμυνα

Αλμπάνης: Ήταν ίσως ο μοναδικός παίκτης του Απόλλωνα που πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Χωρίς, πάντως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ανιέτε: Λίγα πράγματα από τον φορ των φιλοξενούμενων, που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο.

Καστιγιέχος: Έδωσε τρεξίματα και φρεσκάδα στον Απόλλωνα, βοηθώντας και αυτός για να έρθει στο τέλος αυτός ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους.

Μενδρινός: Μπήκε στο παιχνίδι για να κλείσει χώρους και να μπει δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Μπιτζιμίν: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Γιώργος Παράσχος: Ο προπονητής του Απόλλωνα διάβασε σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ και με ντουμπλαρίσματα στα άκρα, αλλά και βάθος στην άμυνα, κατάφερε να την μπλοκάρει. Ενώ στο δεύτερο μέρος, όπου η πίεση από πλευράς Ένωσης αυξήθηκε, ενίσχυσε με τις κινήσεις του από τον πάγκο την ομάδα του, προκειμένου να κρατήσει μέχρι τέλους αυτό το 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ