Θέλει πολλή δουλειά ο ΟΦΗ, φιλική ήττα με 2-0

Θέλει πολλή δουλειά ο ΟΦΗ, φιλική ήττα με 2-0

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν στο πρώτο τους φιλικό στην Ολλανδία από την Μπέερσοτ με 2-0.

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να γνωρίζει την ήττα από την Μπέερσοτ με 2-0.

Οι Ομιλήτες αγωνίστηκαν χωρίς τους Νέιρα, Μάνο, Βαζ και Φερέιρα, ενώ στον πάγκο ως προπονητής κάθισε ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σίμος, αναμένεται στην Ολλανδία την Κυριακή (14/7).

Για την ιστορία, οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με τον Μπρόνιο, ενώ ο Σέιχερς στο 22′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ηρακλείου είναι προγραμματισμένο για τις 17/7 με την Αντερλεχτ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κρητικοί θα δώσουν μια σειρά από φιλικούς αγώνες μεταξύ των οποίων και αυτό με τον πρωταθλητή Ολλανδίας και μεγάλη έκπληξη του περσινού Champions League, Αγιαξ. Συγκεκριμένα, οι Ομιλήτες κατά την παραμονή τους στη χώρα της τουλίπας εκτός από τις Μπέερσοτ και Άντερλεχτ (17/07), θα αντιμετωπίσουν επίσης τις Έουπεν (19/07), Άγιαξ (22/07), Έμεν (25/07), Βίλεμ ΙΙ (27/07) και Αλ Φεϊχά (30/07).

Οι αρχικές συνθέσεις

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ , Νάστος , Ναμπί , Σεμέντο, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο , Κοροβέσης, Σασί, Μπράουν

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Πέρσον, Δερμιτζάκης, Σαμίρ Ναμπί, Περδίκης, Νοικοκυράκης, Μπολάκης, Πέρσον, Μαρινάκης, Οικονόμου, Σουρνάκης

Μπέρσοτ: Βαν Χάμελ, Χαλαϊμία, Πριτσινένκο, Σέιχερς, Βοροχόφσκι, Χολτσχάλσερ, Μας, Βαν Κάμ, Σεν Λούι, Πλάκα και Μπρόνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ