ΑΕΚ: Κρίσιμο ραντεβού Ρόμα-Βέρντε τη Δευτέρα

ΑΕΚ: Κρίσιμο ραντεβού Ρόμα-Βέρντε τη Δευτέρα

Η ΑΕΚ περιμένει το αποτέλεσμα της συνάντησης ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και τον 23χρονο ακραίο επιθετικό.

Η ΑΕΚ περιμένει εναγωνίως το αποτέλεσμα της μεταγραφικής υπόθεσης του Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ είναι στόχος εδώ και πολύ καιρό και η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος έχει περιμένει πολύ την πλευρά του Βέρντε.

Μάλιστα, έχει προχωρήσει ήδη σε συμφωνία με την ομάδα της Ρώμης για 1 εκατομμύριο ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης. Οι μάνατζερ του Βέρντε ωστόσο έχουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για το ποσοστό τους, ποσό που ξεπερνά αυτό που τους αναλογεί. Και εκεί έχει κολλήσει το deal ΑΕΚ-Βέρντε για να κλείσει η μεταγραφή.

Για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ τελείωσε κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του. Και η Ρόμα δείχνει να έχει αναλάβει ρόλο. Εξ’ ου και το κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης της ιταλικής ομάδας με την πλευρά του 23χρονου για να αποφασιστεί τι θα γίνει οριστικά. Δηλαδή, που θα πάει ο παίκτης καθώς αρκετές ομάδες εσχάτως έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ΠΑΟΚ έχει μπει σφήνα με μεγαλύτερη οικονομική πρόταση για τους μάνατζερ του. Η Ρόμα πάντως δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση για την πρόταση της ΑΕΚ με την οποία έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Δικέφαλος, από πλευράς του, πάντως δεν έχει μεγάλη υπομονή, καθώς μετά την επιστροφή από το Κίελτσε ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει κοντά του τον ακραίο επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ