Ατρόμητος – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3

Ατρόμητος – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3

Προβλημάτισε ο Ατρόμητος κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 και έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμα.

Στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους και πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής, ο Ατρόμητος προβλημάτισε με την εικόνα του, γνωρίζοντας την ήττα από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στάθηκε αρκετά καλά για περίπου μία ώρα, όσον αφορά το μεσοαμυντικό κομμάτι, στην επίθεση όμως, δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ικανή να απειλήσει.

Η αγγλική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την κατοχή και κατάφερνε παράλληλα να κυκλοφορεί την μπάλα με σχετική ευκολία. Έπειτα από ένα 15λεπτο δίχως κάποια μεγάλη φάση, η Φόρεστ έκανε το 1-0 με τον Σάμι Αμεόμπι να σκοράρει με πλασέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δίχως όμως να μπορέσουν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Καλύτερη στιγμή για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, ένα σουτ του Χαρίση στο 35ο λεπτό, το οποίο «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι του Μούριτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε αρκετά δυνατά, προσπαθώντας να απειλήσει δίχως όμως επιτυχία. Στο 64′ η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί έκανε 2 τα τέρματα της, όταν ο Ντόουσον πλάσαρε από κοντά προ κενής εστίας, έπειτα από γύρισμα του Σαϊντί Γιάνκο.

Μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου στο 79′, όταν ο Μανούσος έπιασε ένα σουτ στην κίνηση από δύσκολη γωνία, με τον τερματοφύλακα των Άγγλων να μπλοκάρει σταθερά.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λόλεϊ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με πολύ όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Ατρόμητο, την προσεχή Πέμπτη (18/7) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ένα ακόμα δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ενόψει των προκριματικών του Europa League στα τέλη του μήνα.

Από την άλλη, η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει στην Αθήνα, καθώς την ερχόμενη Τρίτη (16/7) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ατρόμητος (Αναστασίου):Μέγιερι, Κιβρακίδης (78’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Κάχιλα), Κατράνης (82’ Αθανασίου), Χαρίσης (82’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ουγκράι), Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (82’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ (69’ Όσμπορν), Άπια, Αμεόμπι (69’ Άντομαχ), Γουόκερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ